Magazin > VIP
16 ogledov

Tyra dosegla prepoved približevanja

Tyra je na sodišču dosegla svoje. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Nekdanja manekenka Tyra Banks je losangeleškega sodnika zaprosila za zaščito pred "duševno motenim zalezovalcem zvezdnikov", ki naj bi ji bil za petami že od leta 2006.

Tyra Banks je na začetku tedna proti 39-letnemu Martenu Williamsu vložila zahtevo za prepoved približevanja, saj naj bi jo ta po njenih besedah že štiri leta zasledoval in nadlegoval.

 

36-letna manekenka je sodniku razložila, da je njen zalezovalec duševno moten, saj naj bi bil prepričan, da je ubil Georgea Busha mlajšega, prav tako pa verjame, da je Michael Jackson živ in da živi na Long Beachu.

 

Upa na poroko s Tyro

Poleg tega Tyra trdi, da je Williams na njenem domu v Beverly Hillsu pustil nekaj zastrašujočih pisem in predmetov, ki vključujejo tudi njegov zdravniški recept, zapestnico iz losangeleškega zapora in povabilo na poroko, ki naj bi se odvijala 8. januarja prihodnje leto. To je dan, ko misli, da se bo poročil s Tyro.

 

Dan po tem, ko je 36-letna manekenka vložila zahtevo, je sodnik odredil, da se Williams zvezdnici ne sme približati na manj kot 90 metrov. Prepoved velja do konca oktobra, potem pa se bo sodnik odločil, ali bo prepoved stalna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.