Magazin > VIP
32 ogledov

Tyson ujel ženo med seksom z Bradom Pittom

Mike Tyson FameFlynet
Svetovno znani boksar Mike Tyson je ujel igralca Brada Pitta, ko je seksal z njegovo ženo.

Boksar Mike Tyson je bil z igralko Robin Givens poročen leta 1988. V času, ko sta se razhajala, pa je na presenetljiv način spoznal Brada Pitta od blizu, je povedal v nekem intervjuju. "Ravno sva se ločevala. Ko sem hotel iti k svojemu odvetniku, da mu povem, da je ona svinja in kradljivka, sem šel raje k njej domov, da bi seksala. A tisti dan me je nekdo že prehitel. Brad je tja očitno prišel pred mano," je opisal dogodke tistega dne. Bil je zelo besen in dodal je, da bi morali videti Bradov obraz, ko ga je zagledal.

Tyson se je poročil še dvakrat. Njegova druga žena je bila Monica Turner, zdaj pa je s tretjo, Lakiho Spicer, zelo srečen.

Je pa spregovoril tudi o svoji težavi, ki jo je imel med snemanjem filma Prekrokana noč pred tremi leti. Jemal je namreč kokain in bil ves čas zadet. "Bil sem razvalina. Bil sem predebel, bil sem prašič, nisem mogel govoriti, bil sem zadet od kokaina," je priznal. A igralska zasedba mu je pomagala pri premagovanju odvisnosti.

Komentarjev 1
  • kapibara 10:07 03.december 2012.

    Očitno se mu je to še za časa zakona dogajalo..ločevat se- pa raje z bivšo na eks,kot k odvetniku..kaj mu je tleke nejasnega..Bride je blo vse jasno.. :-)