Magazin > VIP
29489 ogledov

Uau, to zvezdniško telo ima 50 let!

Naomi Campbell
1/6
Profimedia
Niti malo je ni načel zob časa ...

Naomi Elaine Campbell se je rodila 22 maja 1970 v Londonu. Modni agenti so jo odkrili pri rosnih petnajstih in iz nje naredili enega najbolj prepoznavnih modelov vseh časov. V osemdesetih in devetdesetih je bila s še šestimi manekenkami s strani modne industrije in medijev okronana za supermodel. Poleg mode se je preizkusila tudi v igralskih in poslovnih vodah. 

Ena najbolj slavnih manekenk vseh časov je lansko leto po štirinajstih letih ponovno stopila na modno pisto in vse pustila brez sape. Na Valentnovi modni reviji visoke mode v Parizu se je na pisti pojavila v prosojni črni obleki, ki je skozi tkanino povsem razkrila njeno brezhibno silhueto. "Črna panterka", kot so jo nekoč klicali, je dokazala, da tudi pri pri skoraj petdesetih še vedno vse stoji na svojem mestu, sanjsko postavo pa ji lahko zavidajo celo dvajsetletnice.

Lansko poletje je spregovorila o nesprejemljivem incidentu, ki se je zgodil na jugu Francije. Naomi, ki še vedno spada med najbolj zaželene manekenke sveta in se lahko pohvali z zavidljivo kariero in polnim bančnim računom, je bila namreč žrtev rasizma.  Lepotica je povedala, da je bila povabljena na dogodek, ki se je odvijal v nekem hotelu, v katerega pa je niso spustili, ker je temnopolta. “S prijateljem zaradi moje barve kože nisva smela vstopiti. Moški pri vratih je rekel, da je hotel poln, a je vanj spuščal druge ljudi,” je lansko leto zaupala Naomi.

Ta teden je črna panterka praznovala petdeseti rojstni dan, kako brezhibno je še vedno videti, pa si lahko ogledate v galeriji … 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice