Magazin > VIP
13582 ogledov

Uau, v tako sanjski hiši živi zmagovalka našega MasterChefa

Sara Rutar PrtSc
Prenova je bila vredna vsakega vloženega evra.

Sara Rutar je Boštjanu Romihu za oddajo Ambienti na TV Slovenija odprla vrata svojega doma in pokazala, kako sta s partnerjem Dejanom prenovila 60 let staro hišo. Čeprav se mnogi obnovi starejše hiše s strahom izogibajo predvsem zaradi morebitnih nepredvidljivih izdatkov, sta Sara in Dejan svojo staro hiško resnično lepo obnovila.

Tako jo zdaj v prostorni novi kuhinji lahko že nadobudno opazuje tudi sinček Gabriel. Čeprav so tudi njune začetne želje po nakupu malce spremljali dvomi in strahovi pred obnovo stare hiše, sta se za nakup vendarle odločila. "Bilo je kar nekaj interesentov, zato je bila kar borba za tole hišo," v šali pove Sara. Vse skupaj je bilo še prav posebej zanimivo in napeto, saj sta Sara in Dejan ves čas ogledov hiše le te spremljala skozi okno sosednje hiše, kjer živijo Dejanovi starši.

Ko sta jo kupila, se je začela prenova. Od stare hiše so ostali zgolj zunanji zidovi, vse ostalo je novo. Predhodno je imela hiša več manjših prostorov, zdaj je bolj odprta, svetla in modernejša, a s pridihom domačnosti, saj je v hiši ostala tudi stara krušna peč, ki bo v zimskih dneh poskrbela, da bo iz novega doma še prav posebej lepo zadišalo po sveže pečenem kruhu. Kot prvi kos pohištva sta si kupila vodno posteljo, o kateri je imela Sara sprva pomisleke, a jo je že prva skupna preživeta noč na postelji prepričala, da sta opravila dober nakup.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.