Magazin > VIP
93 ogledov

Ubila se je s kablom sesalnika

Gia Allemand youtube.com
Še vedno se ugiba o vzrokih za samomor ameriške resničnostne zvezdnice Gie Allemand, ki je umrla 14. avgusta.

Gia je umrla dva dni po poskusu samomora. 29-letnica se je poskušala obesiti s kablom sesalnika, ki ga je pričvrstila na ograjo stopnišča v svojem stanovanju v New Orleansu. Njeno negibno telo je našel fant, košarkar NBA Ryan Anderson. Lepotica je bila takrat že 30 do 40 minut brez kisika. V bolnišnici so zvezdnico priključili na aparate, ki so jo ohranjali pri življenju. Dva dni pozneje so jih odklopili.

Gia, ki je zaslovela z resničnostnim šovov The Bachelor, je svojcem pustila poslovilno pismo, v katerem je zapisala, da premoženje zapušča materi.

Kot kaže, se je Gia, medtem ko se je poskušala obesiti, po telefonu pogovarjala z materjo. Ta je namreč povedala, da je med pogovorom nenadoma utihnila in da se je še deset minut trudila z njo komunicirati.


V smrt zaradi fanta?

Razvedelo se je tudi, da sta se Ryan in Gia le nekaj ur pred njeno smrtjo sprla. Lepotica je športnika obtožila nezvestobe, ta pa naj bi ji rekel, da je ne ljubi več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.