Magazin > VIP
8047 ogledov

Uboga Tiffany: Upamo, da si očetovih besed ne jemlje k srcu

Tiffany Trump, donald trump Profimedia
Odnos med predsednikom Trumpom in Tiffany Trump naj bi bil zelo hladen.

Tiffany Trump in njen oče, predsednik Donald Trump, si nikoli nista bila zelo blizu. Danes 27-letna Tiffany se je Trumpu rodila v zakonu z Marlo Maples. Ko sta se ločila, je igralka hčerko iz New Yorka odpeljala v Kalifornijo. Tiffany naj bi svojega očeta tudi zato le redkokdaj videla, pravijo celo, da lahko na eni roki prešteje, kolikokrat sta se z očetom, ko je bila najstnica, lahko objela …

In medtem ko Trump o svoji najstarejši hčerki najde le lepe besede in jo kuje v zvezde, včasih tudi na zelo neprimeren način – več o njegovih bizarnih izjavah o Ivanki lahko preberete TUKAJ – pa je Tiffany večkrat užalil. 

Tako je Trump na primer 13. oktobra na Twitterju za obletnico čestital ameriški mornarici, ni pa za rojstni dan voščil hčerki, ki praznuje na isti dan.


Tiffany se bo verjetno tudi zelo dobro spominjala očetovih besed v oddaji Fox news, ko je povedal, da je zelo ponosen na svoje tri najstarejše otroke, "malo manj pa na Tiffany, ker je ravnokar končala šolo“. "Tudi ona je bila čudovita. Vsi so zelo delavni,“ je na koncu še dodal.

Tiffany Trump, donald trump | Avtor: Profimedia Profimedia

Lani je Trump odpustil svojo asistentko Madeleine Westerhout, ker je novinarjem povedala, da predsednik ne želi biti fotografiran ob Tiffany, ker se mu zdi debela. Pošalila naj bi se tudi, da je Trump v množici ne bi prepoznal. "Rad imam Tiffany, čudovito smo,“ se je na te govorice takrat odzval Trump, ki je letos na presenečenje mnogih pohvalil spomine, ki jih je o delu v Beli hiši napisala Westerhout.

Revija People je poročala, da se Tiffany dobro razume z Ivanko, naj bi se pa v družbi ostalih Trumpovih, ki jih srečuje predvsem na uradnih dogodkih, počutila nelagodno in nezaželeno. 

Tiffany Trump Magazin Trumpova hčerka na plaži vsa iz sebe
Komentarjev 2
  • 6701cafe15ea23cae76b969338bcdb710e85a6ca 19:05 12.november 2020.

    Kako pa veste, da ji ni voščil? Ste jo vprašali? Ne obstaja namreč samo Twitter. Vse bolj grozni postajate. A sploh še veste kaj je moralni kompas?

  • Avatar Sarah_Amies
    Sarah_Amies 08:39 02.november 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ........ >>>>>>>>>> www.DouCash.Com