Magazin > VIP
34 ogledov

Učila se bo iz Dianinih izkušenj

Številke niso najbolj naklonjene datumu poroke med Williamom in Kate. (Foto: Reu Žurnal24 main
Kate Middleton že pripravljajo na življenje, ki jo čaka po vstopu v kraljevo družino po poroki s princem Williamom naslednje leto.

28-letna Kate Middleton se že zaveda, kaj ji bo prinesla poroka z bodočim britanskim kraljem 29. aprila naslednje leto v londonski Westminstrski opatiji. Ko se je njena romanca s princem Williamom vse bolj razvijala, so Kate v palači že začeli pripravljati na življenje, ki jo čaka po vstopu v kraljevo družino. To je vključevalo tudi intenzivne lekcije glede kaotičnega življenja njene tašče, princese Diane, je povedala Katie Nicholl, avtorica knjige William and Harry: Behind the Palace Walls.

"Pred približno tremi leti je osebje v palači začelo kazati Kate posnetke Diane. Posnetke, kako stopi iz avta in paparaci podivjajo, da se bi Kate naučila, kako ravnati z njimi. Zdaj že ve, kako to deluje," je povedala Nichollova in dodala, da bo bodoča princesa prejela tudi lekcije iz kraljevske korespondence, javnega nastopanja in "vedenja na banketih".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.