Magazin > VIP
43 ogledov

Uf, katera domača pevka tako rajca?

Špela Grošelj C.C.
To je vedno privlačna Špela Grošelj!

Špela Grošelj še vedno rada preseneti z zapeljivim dekoltejem, čeprav si ga nadene manjkrat kot v časih, ko je še nastopala s skupino Atomik Harmonik. "Še vedno mislim, da z dekoltejem ni nič narobe in na svojih nastopih nisem zapeta do vratu, je pa res, da je bil pri Atomikih to nek stil, pri katerem punce nismo imele veliko besede, saj je bil to stil cele zasedbe. Za tiste čase, tisto glasbo in namen skupine je bilo to čisto v redu, sedaj pa mi je fino, da se sama odločim, ali bom pokazala noge, hrbet ali dekolte. Vsekakor pa pri teh stvareh ne maram pretiravanja in raje izpostavim le en atribut. Še vedno na nastopih dostikrat izpostavim dekolte, vendar to ni več pravilo. Mislim, da je ženska lahko seksi in privlačna tudi, če pokaže le en delček telesa. Iz tega vidika mi je boljše, da se sedaj sama lahko odločim, kaj bom oblekla," pravi Špela.

Špela ima tudi svojo najljubšo oblikovalko, Nino Šušnjara, a zadnja beseda pri izbiri oblačil še vedno ostaja njena: "Nina je moja najljubša oblikovalka, sposobna in srčna, prijateljici sva že deset let. Velikokrat se obrnem tudi na svetovalke v trgovini, vseeno pa imam svoj stil in se ne bi pustila prepričati v nekaj, v čemer se ne bi dobro počutila."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.