Magazin > VIP
26017 ogledov

Uf, tako je naš komik užalil znanega Slovenca, a mu ta ni ostal dolžan

riba, raca, rak, igor mikić Planet TV
Kuharski šov Riba, raca, rak se počasi končuje. Vstopili smo namreč v zadnji teden, ki ga je odprl Igor Mikić.

Ta teden bodo v oddaji Riba, raca, rak kuhali model in voditelj Igor Mikić, komika Tin Vodopivec in Nejc Špeh ter pevki Alenka Husić in Adrijana Kamnik

Prvi je za štedilnik ta teden stopil Mikić, ki smo ga na malih zaslonih lani gledali v oddaji Exatlon.

Le malokdo ve, da ima Mikić kuharsko izobrazbo. Pravi, da je v Avstraliji dve leti delal kot chef. "Pekel sem krokodile, netopirje, kenguruje. Vse, kar leze in leti, ker Mišica vse ulovi," se je pohvalil.

Medtem ko je večina njegovih gostov vedela, h komu gredo na večerjo, pa je Igor poznal le Alenko, imena ostalih pa "zmasakriral". "Iskreno ... Nisem vedel, kdo je tale Luka Špeh. Nisem vedel, kdo je Manca Pivec. Tim Pivec, a ne. Una iz Horjula je pa ... Ne vem imena. A je Adrijana? Poznam pa to pevko iz Bepop," je povedal. Zmešnjave mu verjetno nihče ni zameril, verjetno tudi zato ne, ker jih je izjemno dobro pogostil.

So pa gostje Mikića malo razočarali. "Ker dam veliko na zunanji videz, sem mislil, da se bodo ugvantali. Da bodo nosili večerne obleke, kakšne metuljčke, ampak so prišli dokaj sproščeni. To me je presenetilo. Pričakujem, da bo današnja večerja bolj svečana od njihovih oblačil," je dejal. Nato pa ga je kar malo užalil Vodopivec, ko se je pošalil, da je upal, da bodo v igri steroidi. "Ta šala je že stara. Bojda si komedijant. Zakaj recikliraš stare šale? Čas je za nove," mu ni ostal dolžan gostitelj večera, ki je od vseh gostov dobil po štiri točke.

Komentarjev 2
  • ferdopis59 11:40 20.junij 2023.

    Mikić, zanani "slovenec". Nemore biti vsak, ki se rodi ali pridobi drževljanstvo biti slovenec. Slovenec je tisti, ki so starši slovenci (vsaj eden). Komentatorčki, nehajte že enkrat "znani/znana oseba, slovenec itd. To so sami nacisi, ki se prodajajo, da imate vi kaj pisat.

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:35 20.junij 2023.

    Uf grozn