Magazin > VIP
10411 ogledov

Uf, tako vroča je hči Johnnyja Deppa

Lily-Rose Deep Profimedia
Hčerka znanega igralca je še bolj erotična kot kadarkoli prej.

23-letna Lily-Rose Depp, hči hollywoodskega zvezdnika Johnnyja Deppa, igra v seriji HBO "Idol". Nekdanja manekenka je v tokratni vlogi seksi kot še nikoli do zdaj. Najnovejši napovednik serije, ki bo premiero doživela leta 2023, prikazuje Lily-Rose Depp v odprtem rdečem svilenem kimonu in nogavicah, v nadvse erotični pozi. V drugem prizoru pleše sredi skupine moških, na sebi pa ima nedrček, ki več razkriva, kot zakriva in vroče hlačke. Serija sicer spremlja ljubezensko zgodbo med gurujem za samopomoč in pop pevko, ki jo igra Lili-Rose.

Lily-Rose Depp je iz 14-letnega razmerja Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis. Ima tudi brata Johna Christopherja Deppa. Njena starša sta se leta 2012 ločila in imela deljeno skrbništvo. Lily-Rose si zdaj prizadeva uspeti tudi na filmskem področju ter ustvariti uspešno igralsko kariero, ki jo je začela kot model. Njena prva filmska vloga je bila v filmu Kevina Smitha, Mrož.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.