Magazin > VIP
26 ogledov

Ugrabili in pretepli znanega pevca

Alex Band
1/2
Reuters
Alexa Banda, pevca nekoč popularne skupine The Calling, so ta vikend ugrabili, ko se je sprehajal v bližini svojega hotela. Ugrabitelji so ga pretepli in odvrgli na bližnjih tračnicah.

Ameriška spletna stran TMZ poroča, da policisti trenutno preiskujejo ugrabitev pevca Alexa Banda, ki se je v rokah nasilnežev znašel pretekli vikend. Glasbenik se je mudil v Michiganu zaradi nekega glasbenega fetsivala in je bival v tamkajšnjem hotelu. Včeraj v zgodnjih jutranjih urah se je odločil za sprehod, ki pa se ni končal dobro.

Med sprehodom se je ob njemu ustavil kombi, nasilneži v njem pa so Alexa kar sredi ulice potegnili v notranjost in ga pošteno pretepli. Kmalu zatem so ga odvrgli na bližnjih tračnicah.

Da nekaj ni v redu, je ugotovil njegov kolega iz skupine, ki Alexa zjutraj ni našel. Član skupine je zato organiziral iskalno akcijo, Alexa pa so kmalu našli. Kakšno je njegovo trenutno stanje, še ni znano, njegov tiskovni predstavnik se na vprašanja medijev še ni odzval.

Spomnimo, skupina The Calling je bila leta 2001 zelo popularna, zasloveli so s pesmijo Wherever You Will Go, ki se je lahko spomnite zgoraj.

Komentarjev 1
  • Igor Mocnik 20:01 19.avgust 2013.

    Ko sem prebral naslov sem najprej pomislil, da jih je fasal Murko. Jebiga, zdej sem pa glih mal razočaran.