Magazin > VIP
17 ogledov

Ugrabili zaročenca švedske princese

Princesa Madeleine Chris O'Neill Ewa-Marie Rundquist/royalcourt.se
Christopher O'Neill, ki bo 8. junija švedski princesi Madeleine obljubil večno zvestobo, je praznoval kar dve fantovščini.

Poročna mrzlica se na Švedskem približuje vrhuncu. Čez dober teden bo namreč njihova princesa  Madeleine stopila pred oltar. Njen zaročenec Christipher O'Neill bi se moral v sredo dobiti s svojim svakom Danielom, s katerim se je nameraval pogovoriti o podrobnostih velikega dogodka. Do sestanka pa ni prišlo, ker so bodočega ženina ugrabili, poroča gala.de.

Chrisa so iz palače odpeljali v pristanišče, kjer so ga na jadrnici čakali prijatelji in tudi Madeleinin brat Carl Philip. Vesela drušina se je po dveh urah plovbe usidrala v mestu Sandhamn, kjer so pojedli kosilo.

Američan je sicer pred kratkim že imel eno fantovščino. S prijatelji je obiskal Italijo. Podobno idejo so imele tudi prijateljice bodoče neveste. Te so jo odpeljale v Ženevo. Maddy je na izletu družbo delala tudi njena sestra Victoria. Dekleti pa sta morali dekliščino žal prekiniti, saj se je zdravstveno stanje njune tete Lilian močno poslabšalo. Lilian je marca umrla.

Komentarjev 3
  • juventus1897 07:08 31.maj 2013.

    Takole je: nas, bralce samo jebete s temi naslovi. Od danes naprej (!!) vas ne berem več!

  • d 06:46 31.maj 2013.

    24ur so izgubili veliko čitalcev zaradi zavajujočih naslovov in odpuščajo, hočete iti po njihovih stopinjah ? 24ur sem ze nehal brat, z lahkoto bom blokiral se vas. Ne zavajajte z naslovi.

  • nergač 23:17 30.maj 2013.

    ma dejte nehat no s temi naslovi. Bedniki!