Magazin > VIP
29 ogledov

Ugriznite v čokoladnega Roberta

Srečnež ga bo lahko tudi poizkusil. (Foto: Telegraph) Žurnal24 main
Zvezdnik filma Somrak je oboževalcem dostopen tudi v čokoladni obliki. 18-kilogramski doprsni kip iz čokolade so izdelali po tem, ko so ga razglasili za najbolj sladkega igralca.

Umetnik Prudence Staite, ki ustvarja s hrano, je potreboval dva tedna, da je iz belgijske čokolade izdelal skulpturo Roberta Pattinsona.

23-letni igralec je bil namreč izglasovan za najbolj vročega moškega. Med 2500 filmskimi oboževalci, ki so glasovali pri videoteki Lovefilm, je zanj glasovalo 16 odstotkov. Za en odstotek je tako premagal Johnnyja Deppa, na tretjem mestu pa je pristal lovec na glave Gerard Butler z 11 odstotki glasov. Sledili so jim George Clooney, Jake Gyllenhaal in Bradley Cooper.

Nad sladkim Robertom so bili oboževalci povsem navdušeni, zato so se pri Lovefilm odločili, da bo imel naključno izbrani srečnež možnost, da poskusi, kako zares sladek je. "Poplavile so nas prošnje oboževalcev, da bi tekmovali in za nagrado dobili čokoladni kip, nekateri pa so zanj ponujali celo denar," je povedal Fliss White iz Lovefilm. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.