Magazin > VIP
4321 ogledov

Ujeli poseben trenutek med Benom Affleckom in Jennifer Garner

ben affleck, jennifer garner Profimedias
Nekdanja zakonca sta se v javnosti tudi že kdaj prepirala.

Ben Affleck in Jennifer Garner sta se po desetih letih zakonske sreče razšla leta 2015. Čeprav je igralka ob oskarjevcu doživela marsikatero ponižanje, med drugim naj bi jo prevaral z varuško, mu je vedno stala ob strani. Ona je bila tudi tista, ki ga je odpeljala na zdravljenje od odvisnosti od alkohola.

Par, čeprav nista vedno istega mnenja, kar so na ulici zabeležili paparaci, se še vedno odlično razume. To kažejo tudi najnovejše fotografije. Ben je mamo svojih treh otrok, potem ko sta skupaj šla po hčer, odpeljal nazaj do njenega avtomobila. Garner je Afflecka z zadnjih sedežev objela, on pa je svojo glavo naslonil na njeno ramo.

Zvezdnika sta sedaj srečna z novima partnerjema. Ben je od lani poročen z Jennifer Lopez, s katero je bil pred mnogimi leti že enkrat v zvezi. Celo zaročena sta bila, a sta poroko odpovedala. Pozneje sta razkrila, da je bila za njuno ljubezen usodna pozornost medijev, ki so jima sledili na vsakem koraku.

Garnerjeva pa je od leta 2018 srečna ob Johnu Millerju, direktorju holdinške družbe CaliGroup.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.