Magazin > VIP
36 ogledov

Ukinili šov Eve Longorie

Eva Longoria FameFlynet
Po samo dveh predvajanih epizodah se oddaja za zmenke igralke Eve Longoria ukinja.

Pojavile so se namreč govorice, da naj bi se igralka Eva Longoria zapletla z enim od tekmovalcev oddaje Ready for Love (Pripravljeni na ljubezen), Ernestom Arguellom. Pred nekaj dnevi so ju namreč ujeli skupaj, ko sta odhajala z losangeleškega letališča.

Vir je povedal, da sta par ter da uživata v družbi drug drugega. Ona misli, da je on zelo dober moški, povrhu vsega pa še seksi, on pa z njo lepo ravna. A Longoria, ki je pri omenjenem šovu producentka, vztraja, da govorice ne držijo. Na Twitterju je zapisala, da ne hodita.

Prvi dve epizodi sta bili tako slabo gledani, da se je televizijska mreža NBC odločila, da je ne bodo več predvajali. Tretja epizoda bo še na sporedu, usoda preostalih petih, ki so že posnete, pa ni znana.

Eva se je pred dvema letoma ločila od košarkarja Tonyja Parkerja. Zatem je hodila z bratom Penelope Cruz Eduardom in nogometašem Markom Sanchezom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.