Magazin > VIP
45 ogledov

Ukradli Davida Hasselhoffa

David Hasselhoff FameFlynet
Ameriška policija preiskuje krajo dveh znakov s podobo igralca Davida Hasselhoffa, saj je bil med incidentom huje poškodovan lastnik trgovine.

Znak, ki je zadnje čase očitno vroča roba, prikazuje Davida Hasselhoffa v reklami za kavo, v zadnjih mesecih pa je iz različnih trgovin po Ameriki izginilo že več kot 500 znakov z igralčevo podobo.

Zadnja kraja se je zgodila v Connecticutu, ko je 36-letni lastnik neke trgovine sredi noči zasačil neznanega moškega pri natovarjanju dveh znakov v svoj avtomobil. Tat je moškega zbil s svojim avtomobilom, ga z njim vlekel po cesti, kasneje pa je lastnik padel na glavo in se huje poškodoval.

Možje v modrem pravijo, da se moški trenutno zdravi v bolnišnici, njegovo zdravstveno stanje pa je še vedno kritično. Policisti nočejo razkriti njegovega imena, trenutno pa vztrajno iščejo osumljence. Kaj na to pravi 61-letni igralec, še ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.