Magazin > VIP
14242 ogledov

Ula Furlan oboževalce pocrkljala z zelo vročo fotografijo

Ula Furlan mediaspeed
Kot je znano se je slekla za Playboy.

Igralka, voditeljica in kolumnistka Ula Furlan se je pri 35. slekla za Playboy. Edicija, v kateri jo lahko občudujemo v Evinem kostumu, je že v prodaji.
 
"Na neki način se mi zdi, da sem privolila tudi zato, ker je zdaj za vse to edini pravi trenutek. In najverjetneje tudi zadnja priložnost. Aleš se od ustvarjanja vsakomesečnih Playboyevih zgodb namreč poslavlja. 10 let in več kot 40 seksi pictorialov bo zabeležil v čisto posebni Playboy Special različici, ki bo na dnevniški način pregledala in zaobjela to dekado. Dela, deklet, raznovrstne golote, estetike, prizorišč in podob. Karakterjev in zakulisnih zgodb. Presežkov, dvomov, kislic, radosti in izzivov. In potem kot zadnja ever – jaz, Uli. Tudi na naslovnici. Čast in izziv. Dvom in suvereno kimanje. Ja, sprejmem," je med drugim zapisala v svoji kolumni na Mični. 

Svoje oboževalce je lepotica pocrkljala z lepo fotografijo s snemanja in pokomentirala tudi govorice, da se je razšla z dolgoletnim partnerjem. "Na živce mi gre to. Ta medijsko interpretativna svoboda. Na živce mi gre – ta medkomunikacijski šum, ki se potem (lahko) vplete v neke povsem intimne in osebne zgodbe. In na živce mi gre, da me zdaj žene v čisto druge misli, ki naj bi me peljale v ta zapis. Razhod z nekom, ki je več kot 5 let bil moj najboljši prijatelj in središče mojega osebnega Vesolja, že tako ali tako ni bila najlažja stvar zame. Ja, odneslo me/naju je po svoje in nekako sva že precej časa vedela, da najina ljubezen tiho in glasno piše sama svoj epilog. Bila pa je krasna. Neomadeževana, pristna, čvrsta. Takšna, ki je ne gre pozabit in ki je ne gre zreducirat na par stavkov in njen smisel konca poiskati v razgaljeni foto svobodi," je med drugim zapisala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danes gre v svet. #PlayboySpecialka Ob vsem skupaj pa me spreletavajo mešani občutki. Še vedno se namreč kdaj bojujem s tem, da ne morem vplivati na to, kako se bo neka »moja« zgodba dokončno razpletla. Kakšen odzven se ji bo pripisal, ko »klopko« spustim iz svojih rok. Že včeraj me je spodnesel nek rumeni naslov, ki bi ga lahko brali, kot da sem oblačila odvrgla vsaj na pol zato, da bi dokončno proslavila razhod s svojim bivšim fantom. Nisem. In ojoj, no. Kaj? Strto srce in Ognjemet z luliko obenem? Pajade. Na živce mi gre to. Ta medijsko interpretativna svoboda. Na živce mi gre – ta medkomunikacijski šum, ki se potem (lahko) vplete v neke povsem intimne in osebne zgodbe. In na živce mi gre, da me zdaj žene v čisto druge misli, ki naj bi me peljale v ta zapis. Razhod z nekom, ki je več kot 5 let bil moj najboljši prijatelj in središče mojega osebnega Vesolja, že tako ali tako ni bila najlažja stvar zame. Ja, odneslo me/naju je po svoje in nekako sva že precej časa vedela, da najina ljubezen tiho in glasno piše sama svoj epilog. Bila pa je krasna. Neomadeževana, pristna, čvrsta. Takšna, ki je ne gre pozabit in ki je ne gre zreducirat na par stavkov in njen smisel konca poiskati v razgaljeni foto svobodi. Seveda sem pričakovala odzive. A predvsem na svojo »potezo« in še bolj kot ne, na svoje telo. Enega »suhica pa z michelinko v boku« sem že zasledila. ... Celoten zapis najdeš na: @extraveganza.si / povezava tudi na mojem profilu Foto: @bravnicar Mua: @barvish.si Styling: @miss.birk Retouch: @kjostarov

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on


 
 

Komentarjev 9
 • dd 07:48 05.junij 2019.

  No, zdaj pa gotovo ne bo dobila kakšne resne službe.

 • ariani 01:19 05.junij 2019.

  Za elektriko lahko plačate za 40% manj, ne da bi pri tem zavajali in ne bi kršili zakona! Priporočam vsem, da preberejo ta članek - http://bit.do/slenergia Uporabljam ga že od decembra in plačam skoraj pol toliko!a

 • Avatar vec
  vec 23:54 04.junij 2019.

  samodvigovanje cene prav hudič če se je fotkala za playboy, dobila je 2 jurja IF ? in to je to, prodali bodo 200-300 izvodov, verjetno niti ni visoka naklada za PB pri nas.