Magazin > VIP
96 ogledov

Ula trdi, da Ljerka Bizilj ne govori resnice

Ula Furlan, Misa Molk, foto: Mediaspeed mediaspeed
Ula Furlan se je z javnim pismom odzvala na trditve direktorice TV Slovenija Ljerke Bizilj, ki je imela o Ulinem delu na televiziji marsikaj povedati.

Potem ko sta si bili v zobeh Ljerka Bizilj, direktorica TV Slovenija, in Miša Molk, sta zdaj besedno vojno udarili še direktorica in Mišina hči Ula Furlan. Ta izjavam Biziljeve za revijo Obrazi, da naj bi Uli po odhodu s stolčka voditeljice oddaje NPU omenila sodelovanje v oddaji Dobro jutro, ni ostala dolžna.

Na Facebooku je namreč objavila pismo, v katerem se Ula, kot piše, ne želi spuščati v podrobnosti, saj je v direktoričinih izjavah več nerodnih trditev, zato je pisala predvsem o zadevah, ki se tičejo zgolj nje same. "Najbolj sporen, neresničen in zavajajoč je odstavek, v katerem je prebrati, da ste mi ponudili sodelovanje pri oddaji Dobro jutro, kjer se ne bi znašla zgolj v vlogi voditeljice, /«…kjer bi se poleg vodenja naučila tudi delati televizijo, saj zgolj voditeljstvo praviloma ne zagotavlja prihodnosti…«/ Pravite tudi /« to je bilo najbrž neprejemljivo«/. Spoštovana Dr. Ljerka Bizilj uradno mi s strani TV SLO po koncu serije oddaj NPU nihče ni ponudil ničesar. Nisem prejela nobenega telefonskega klica, nobenega maila s pobudo o sodelovanju, nobenega povabila na sestanek; skratka uradno vabilo za sodelovanje se ni zgodilo. Tudi vas sem za nekaj sekund osebno srečala v studiu NPU še v letu 2014 zgolj enkrat samkrat,“ je zapisala Ula. „Z omenjenim zapisom in s to izjavo ste posegli v mojo integriteto, diskreditirali moje delovne navade in ambicije, me označili za nekoga, ki mu je takšno delo pod častjo, obenem pa oddajo Dobro jutro in njene ustvarjalce označili za manj »bleščečo« delovno platformo, ki me po vašem sklepanju, zaradi manjše plače in manj blišča naj ne bi zanimala.“

Mnenje direktorice za Ulo poslovno škodljivo
Uli se mnenje Biziljeve zdi drzno: "Predvsem pa zame osebno lahko tudi poslovno škodljivo, saj ste sami pri sebi prišli do zaključkov o meni, o moji profesionalni radovednosti, ambicijah , delovnih navadah in jih sporočili celo javnosti, ne da bi mi možnost za delo sploh ponudili ali pa, da bi se s kompetentno osebo uradno začel pogovor v tej smeri.Vsa dela, v katerih lahko izražam svoje ambicije, talente, se učim in napredujem - so mi v veselje in v izziv. Denar ni pri vseh in povsod tisto, kar nas žene. In svetlikanje pod žarometi tudi ne. Zaenkrat si še lahko privoščim to, da me žene delati z ljubeznijo, iskrenimi, odprtimi, navdihujočimi ljudmi in ekipami - in morda bi se, ob ponujeni priložnosti za nadaljnje sodelovanju s TVSLO, vprašala, če me ne bi ponovno srečal manko teh zgoraj omenjenih kvalitet in ne denarja."

Komentarjev 7
  • Avatar Zala
    Zala 17:56 28.februar 2015.

    Resnična dama nikoli javno ne pere umazanega perila, kar rumeni tisk je.

  • jaki 14:34 25.februar 2015.

    Nimaš pravo glasa, ćefur!

  • dragec 14:00 25.februar 2015.

    Miša, utišaj to tvoje kopile