Magazin > VIP
30 ogledov

Uma že tretjič pred oltar?

Uma na poroko z Arpadom ni bila pripravljena. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Za igralko Umo Thurman in njenega zaročenca naj bi poročni zvonovi zazvonili že prihodnji vikend. Namig o prihajajoči poroki je medijem dala kar Uma sama.

Ameriško igralko je njen izbranec multimilijonar Arpad Busson sicer zasnubil že lanskega junija in Uma se snubitvi ter 8-karatnemu diamantnemu prstanu preprosto ni mogla upreti. Igralko in njenega sedem let starejšega zaročenca pa so te dni opazili na eksotičnih Bahamih, kjer naj bi se golobčka tudi poročila. Parček mora na otoku ostati vsaj 48 ur, preden bosta lahko legalno sklenila zakonsko zvezo. Lincenco o zakonu jima bo izdal isti urad, ki je lani poskrbel tudi za poroko Mariah Carey in Nicka Cannona.

Omrežila že tretjega
Če pa si bo par zaobljube tudi zares izmenjal, bo Arpad tako postal Umin že tretji mož. 38-letna igralka je bila namreč že poročena z igralcem Garyjem Oldmanom in Ethanom Hawkom, s katerim ima tudi dva otroka.

A tudi njen bodoči mož ima za seboj že kar nekaj vez. Kar nekaj let je bil v vezi s supermodelom Elle Macpherson, s katero ima dva sinova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.