Magazin > VIP
19 ogledov

Umaknite se, prihaja Sandra!

Žurnal24 main
Edinka štajerskega medijskega veljaka Stojana Auerja se je odločila. Pevka bo!

Mlado pevko Sandro Auer smo lahko opazili že na dveh festivalih Melodije morja in sonca. Lani je pristala na šestem mestu, kar ji je dalo novega zagona, da se iz festivalske pevke prelevi v pravo pop pevko.

Verjetno kri ni voda, saj jo imata, tako kot njenega očeta, rada tako kamera kot slovensko občinstvo. Zato se je 21-letna študentka medijskih komunikacij odločila, da bo še naprej gradila svojo pevsko kariero. V tem duhu je potekala tudi njena stilska preobrazba, ki jo je iz nedolžne deklice prelevila v zrelo, čutno, seksapilno in drzno mlado žensko. Ker pa je poleg stasa pomemben tudi glas, se pevka trenutno s svojo ekipo ukvarja z novim singlom, ki zanjo pomeni veliko prelomnico.

Pevka, ki jo izjemoma ob koncih tedna lahko slišite tudi na radijskih valovih lokalne postaje NET FM, samozavestno in odločno opozarja Slovenijo, da najboljše šele prihaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.