Magazin > VIP
67 ogledov

Umirajoči ženski izpolnil srčno željo

robin williams EPA
Še en dokaz, kako velik človek je bil Robin Williams.

Vivian Waller je 21-letna Novozelandčanka, ki se bori z rakom in svoje zadnje dni preživlja v hospicu v Aucklandu. Po postavljeni diagnozi je sestavila seznam petih  stvari, za katere si želi, da bi se ji izpolnile pred smrtjo. Ena od želja je bila tudi ta, da bi spoznala Robina Williamsa

Ko se je njeno stanje poslabšalo do te mere, da ni mogla odpotovati v ZDA, je njen prijatelj poslal sporočilo Williamsovim predstavnikom in jim zaupal njeno željo. Igralec se je odzval in Wallerjevi poslal kratek videoposnetek.

"Zdravo Vivian, Robin Williams tukaj. 'Zdravo dekle, kaj se dogaja na Novi Zelandiji?'" je dejal z novozelandskim naglasom. Pozdrave je namenil tudi njenemu možu Jacku in enoletni hčerki Sophie. "Prečrtaj to s seznama svojih želja." Williams je v posnetku posnemal Matthewa McConaugheyja in ji za konec poslal poljub.

Po besedah moža Jacka je Vivian nad videom navdušena. Z ženo pa ni delil novice o Williamsovem samomoru, saj nima srca za to. "Uživamo v času, ki ga še imamo. Gremo dan za dnem," je dejal. Kot je dejal, je želel deliti Williamsov posnetek z javnostjo, da bi pokazal, da "ga imamo radi in da pokažemo, kako čudovit človek je bil". 

Williamsovo sporočilo si lahko ogledate tukaj

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.