Magazin > VIP
11414 ogledov

Umorjena srbska pevka le nekaj minut pred smrtjo poslala sporočilo

Jelena Krsmanović Facebook
Razkrito, kaj je pisalo v sporočilu, ki ga je umorjena pevka Jelena Krsmanović Marjanović poslala zdravnici Milani Šišić.

Jelena Krsmanović Marjanović se je 2. aprila 2016 odpravila na tek ob reki Donavi na območju občine Palilula. Njeno truplo so našli v kanalu.

Pred nekaj dnevi se je razvedelo, da je zvezda narodnozabavne glasbe le nekaj minut pred svojo smrtjo zdravnici Milani Šišić, ki bo morala kmalu pričati pred sodiščem, poslala SMS sporočilo. Šišić je za Alo razkrila, da jo je Jelena prosila za uslugo. Njena mama Zorica je nekaj dni pred njeno smrtjo v zdravstvenem domu dala kri. Ker ni utegnila priti po rezultate, je Jelena zdravnico prosila, naj preveri, kaj je pokazala laboratorijska analiza krvi. Zdravnica je to tudi storila. "V Zoričini krvi je bilo premalo železa, zato sem Jeleni svetovala zdravila zanjo,“ je povedala Šišić, ki bo zaslišana 16. aprila. Zdravnica je zadnje pevkino sporočilo prejela ob 16.43, tri minute pred smrtjo.

Umora lepe pevke je sicer osumljen njen mož Zoran. Kot še poroča Alo, je izginilo nekaj policijskih poročil, ki jih tožilstvo sedaj mrzlično išče. "Treba je ugotoviti, ali so ta poročila nepomembna in zato niso bila dostavljena na tožilstvo ali pomembna in jih je zato želel nekdo prikriti,“ jim je povedal vir. 

Komentarjev 3
  • Lovebites 09:17 01.april 2018.

    Cas bi ze bil,da nas nehajo posiljevati z balkanskimi zadevami,ki se nas ne ticejo,poleg tega ne vem,zakaj je tako pomembna smrt neke osemrazredne balkanske kmetavzarske wanna be zvezde.A se morajo traci prilagajati cefurjem,ker jih imamo toliko v SLO?Ko je umrl ...prikaži več Slak ali Avsenik,a so taspodnji porocali o tem v njihovih cajtngih?Ziher ne.Zurnalski kretenizem,nic novega.Za ukinit ste

  • Janez_53 09:03 01.april 2018.

    Že iz osnovne šole vemo, da za poimenovanja žensk uporabljamo samo priimke v drugačni obliki, kot za moške (Šišićeva namesto Šišić). Ir. K., čas bi že bil, da obnovite znanje slovenščine.