Magazin > VIP
15606 ogledov

Umrl 19-letni vnuk Roberta De Nira

Leandro De Niro E news
Vzrok smrti še ni znan.

Družina De Niro je utrpela nepredstavljivo izgubo. Vnuk Roberta De Nira, Leandro De Niro, je umrl. Novico je na svojem Instagramu delila njegova mama Drena De Niro, ki je zapisala: "Moj čudoviti sladki angel. Ljubila sem te od trenutka, ko sem te začutila v svojem trebuhu. Bil si moje veselje, moje srce in vse, kar je bilo kdaj čisto in resnično v mojem življenju. Želim si, da bi bila zdaj s teboj. Ne vem, kako je živeti brez tebe, ampak bom poskusila nadaljevati in širiti ljubezen in svetlobo, ki si mi ju dal čutiti, ko sem postala tvoja mama."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

51-letna igralka, ki si Leandra deli z umetnikom Carlosom Marejem, je v sporočilu svojemu pokojnemu sinu nadaljevala: "Bil si tako globoko ljubljen in cenjen in želim si, da bi te le ljubezen lahko rešila. Zelo mi je žal, moj sin." 

Carlos o smrti ni javno spregovoril, vendar pa je po Leandrovi smrti delil črno sliko na Instagramu, pri čemer so mu številni sledilci izrekli sožalje. Smrti tudi Robert De Niro ni komentiral. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.