Magazin > VIP
53 ogledov

Umrl čudežni zapornik iz Zelene milje

Michael Clarke Duncan FameFlynet
Včeraj je umrl Michael Clarke Duncan, igralec, ki je zaslovel z vlogo čudežnega zapornika v filmu Zelena milja. Star je bil 54 let.

Kot poročajo ameriški mediji, je Michaelova smrt prišla zelo nenadno. Julija je utrpel miokardni infarkt, po katerem je počasi okreval. Včeraj je bil spet v bolnišnici in kazalo mu je dobro. Z njim je bila njegova zaročenka Omarosa Manigault, ki ga je za trenutek pustila samega. Ko pa se je vrnila, je Michael že umrl. "Obupana sem. Bil je ljubezen mojega življenja," je ob izgubi partnerja povedala Omarosa, ki je postala znana s šovom Vajenec Donalda Trumpa. Prav Omarosa je bila tista, ki je Michaelu pred dvema mesecema rešila življenje, ko je nenadoma doživel srčni infarkt. "Omarosa je zelo hvaležna za vse molitve, ki jih boste namenili Michaelu, hkrati pa prosi za spoštovanje zasebnosti," je povedal njen tiskovni predstavnik.

Duncan se je proslavil z vlogo v filmu Zelena milja, v katerem je ob Tomu Hanksu zaigral zapornika, ki ima čudežno moč. Za vlogo je bil tudi nominiran za oskarja in zlati globus. Med drugim je zaigral še v filmih Armageddon, Morilec mehkega srca in Daredevil, nekoč pa je bil zaposlen tudi kot varnostnikov zvezdnikov. Varoval je Willa Smitha, Martina Lawrencea, Jamieja Foxxa, LL Cool J-ja in Notorious B.I.G.-ja.

"Bil je čaroben"

Med prvimi zvezdniki, ki so se že poklonili pokojnemu igralcu, je prav Tom Hanks. "Zelo sem užaloščen ob izgubi Velikega Mika. Bil je zaklad, ki smo ga vsi odkrili na snemanju filma Zelena milja. Bil je čaroben. Bila ga je sama ljubezen in ob njegovi smrti smo vsi šokirani." Igralka Rosario Dawson je na svojem Twitter profilu zapisala: "O, ne! Michael Clark Duncan je bil tak srček! Definitivno premlad!"

Olivia Munn je dodala: "Michael je imel vedno nasmeh na svojem obrazu in velik medvedji objem, pripravljen za vsakogar. Moje misli in molitve so z njegovimi svojci." Pevka Jordin Sparks pa je zapisala: "Hvala ti za vse, da si bil tako prijazen do mene, da si delil svoj talent s svetom. Resnično te bomo pogrešali."

Komentarjev 1
  • mrki 09:23 04.september 2012.

    škoda :( , R.I.P