Magazin > VIP
33 ogledov

Umrl Gary Coleman

Žurnal24 main
V 43. letu starosti je umrl igralec Gary Coleman, ki je svoje največje uspehe slavil kot otrok s serijo Different Strokes.

Temnopolti igralec je v sredo zaradi napada tako nesrečno padel, da si je močno poškodoval glavo. Zaradi krvavitve možganov je nato padel v komo. V petek pa so zdravniki ugasnili aparature, ki so ga dva dni vzdrževale pri življenju.

"Zahvaljujemo se za podporo, ki smo je deležni. Prejeli smo na tisoče elektronskih sporočil. Vedenje, da je bil Gary v javnosti še vedno ljubljen, je družini v tolažbo,“ je povedala Colemanova žena Shannon Price.

Gary Coleman je zaslovel s serijo Different Strokes. Kritiki so ga takrat označili za enega najbolj obetavnih igralcev, žal pa Coleman ni zdržal hollywoodskega pritiska.

Njegovo bogastvo je zaradi slabega svetovanja hitro izginilo, čeprav mu je vsaka epizoda humoristične nanizanke Different Strokes prinesla 100 tisoč dolarjev. Coleman je zaradi tega celo tožil svoje starše in svetovalce.

Smole pa ni imel le poslovno, ampak tudi z zdravjem. Trpel je za prirojeno ledvično boleznijo, zaradi česar je bil visok le 142 centimetrov. Ledvice so mu presadili dvakrat.

Zvezdniki so pretreseni

Kmalu po oznanitvi Colemanove smrti, so se preko Twitterja že oglasili nekateri hollywoodski zvezdniki.

"Počivaj z angeli Gary Coleman. Počivaj v miru. Nič več bolečin,“ je zapisala Holly Robinson Peete.

"Ko sem igral v Bowfingerju, je bil Gary Coleman varnostnik. Pop ikona je postala prekleti varnostnik! Bil je skromen in prisrčen. Žalostno,“ so besede Jamieja Kennedyja.

Oglasil se je tudi pevec Blink 182 Mark Hoppus: "Upam, da bo v nebesih našel mir, ki ga na tem svetu ni, in da bo končno spoznal, o čem je govoril Willis.“

Teniška igralka Serena Williams pa je zapisala: "Iskreno sožalje družini Coleman.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.