Magazin > VIP
1337 ogledov

Umrl glava družine Jackson

joe jackson Profimedias
Po hudi bolezni se je poslovil Joe Jackson.

Star 89 let je umrl Joe Jackson, poroča portal TMZ. Ob njem naj bi bila soproga Katherine, otroci in vnuki. Jackson je imel raka. V zadnjem času se mu je stanje močno poslabšalo. Pričakoval je, da bo svoje zadnje dni lahko preživel doma, a so mu zdravniki to odsvetovali. 

Pred nekaj dnevi je njegov sin Jermaine potrdil, da je očetovo zdravstveno stanje zelo resno in da se bliža konec. A družina dolgo ni vedela, kako resno je njegovo stanje, saj Joe ni dovolil zdravnikom, da razkrivajo podatke o njegovem zdravstvenem stanju. 

Jacksonove zdravstvene težave so se začele stopnjevati po kapi in težavah s srcem, ki jih je utrpel pred tremi leti. Takrat so mu morali vsaditi srčni spodbujevalnik. Julija 2016 je bil v bolnišnici zaradi visoke vročine. Zaradi poškodb, ki jih je utrpel v avtomobilski nesreči, je bil v bolnišnici lani.

Plainaste plošče in želena pest

Jackson je bil uspešen menedžer svojih otrok. S pomočjo Diane Ross je poskrbel za velike uspehe skupine The Jackson 5, kasneje pa je skrbel tudi za kariero sina Michaela in hčerke Janet.

Otroci nad vsemi metodami, ki jih je starejši Jackson uporabljal pri vzgoji niso bili navdušeni. Očitali so mu, da je bil nasilen, kar je Joe priznal, a se za svoja dejanja ni opravičil. Dejal je, da so otroci zaradi njegovih metod uspeli in niso pristali za zapahi. 

V zakonu s Katherine se mu je rodilo deset otrok, hči Joh'Vonnie pa v razmerju s Cheryl Terrell. S Katherine sta zadnja leta živela ločeno, a se uradno nista ločila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.