Magazin > VIP
24634 ogledov

Umrl igralec iz Nepremagljivega dvojca, Meghan Markle za zdaj molči

billy miller Profimedia
Umrl je zvezdnik več znanih serij Billy Miller.

Umrl je igralec Billy Miller. Dočakal je le 43 let. Miller je bil znan iz številnih TV-hitov, kot so The Young and the Restless, General Hospital in Nepremagljivi dvojec, v katerem je nekoč igrala tudi vojvodinja Meghan Markle. Za svoje delo je bil nagrajen s tremi emmyji.

Miller je umrl v petek. Njegov manager je potrdil, da je umrl dva dni pred svojim 44. rojstnim dnevom. "Igralec se je v času smrti boril z manično depresijo," je zapisal v izjavi za javnost.

Miller je za seboj pustil mamo, sestro, nečaka in nečakinjo.

Soustvarjalec serije Nepremagljivi dvojec Aaron Korsh se je v nedeljo oglasil na družbenih medijih in  objavil ganljivo sporočilo. "Zelo žalostna novica za celotno družino serije Nepremagljivi dvojec. Z Billyjem sem nekoč letel domov. Imela sva se super, med peturnim letom, za katerega se je zdelo, da ga je bilo konec v nekaj minutah, sva se povezala. Zabaven, pameten, prijazen, nežen človek," je Korsh zapisal na platformi X.

Meghan Markle se na igralčevo smrt še ni odzvala. 

Se je pa na prezgodnje slovo talentiranega zvezdnika odzvala njegova soigralka iz limonade The Young and the Restless, Eileen Davidson. "Vest o smrti Billyja Millerja me ja razžalostila. Njegov nalezljivi šarm in toplina sta na vseh nas, ki smo imeli srečo, da smo ga imeli v svojem življenju, pustila trajen vtis. Pogrešala bom njegov nagajivi smeh. Rada te imam, Billy."

 

 

Komentarjev 2
  • Kmodri 15:23 18.september 2023.

    Depresija je bolezen, ki se jo močno podcenjuje!