Magazin > VIP
13088 ogledov

Umrl igralec serije The Cosby Show

cosby show
Poslovil se je v petek.

V petek je umrl igralec Earle Hyman (na zgornji fotografiji skrajno desno), najbolj znan po serije Huxtableovi, v kateri je igral Philovega očeta. Dočakal je 91 let.

 

Hyman je bil tudi priznan gledališki igralec. Igral je na Broadwayu in tudi po svetu, za vlogo v igri The Lady From Dubuque je dobil nagrado tony. Ljubitelji risank pa si bodo najbolj zapomnili njegov glas. Panthru iz animirane nadaljevanke ThunderCats je v osemdesetih letih za kar 125 delov posodil svoj glas. Za vlogo v nadaljevanki Happy Anniversary pa je bil nominiran za emmyja.

Hyman je bil velik ljubitelj Henrika Ibsena. Leta 1957 je šel na počitnice na Norveško in se zaljubil v državo. Tam si je kupil posestvo na podeželju in se naučil jezika. "Zvezda v pravem pomenu besede sem le na Norveškem. Tukaj pridejo gledat mene in upajo, da je igra solidna. Sem edini tujec in edini temnopolt igralec, ki lahko nastopa v obeh norveških jezikih,“ je pred časom povedal zvezdnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.