Magazin > VIP
5000 ogledov

Umrl je pevec Meat Loaf

meat loaf Profimedia
V 75. letu starosti je umrl pevec Meat Loaf.

Mediji poročajo, da je včeraj umrl ameriški pevec in igralec Meat Loaf, znan po številnih hitih, kot so "Not a Dry Eye in the House", "I'd Lie for You (And That's the Truth)", "Bat Out of Hell" in I'd do Anything for Love. Dočakal je 74 let.

"Vemo, koliko je mnogim od vas pomenil in v tem času, ko prestajamo žalost ob izgubi tako navdihujočega umetnika in čudovitega moža, cenimo vašo ljubezen in podporo," je sporočila njegova družina.

Marvin Lee Aday je umrl na svojem domu, ob njem je bila žena Deborah. Za seboj je pustil tudi dve hčerki.

Zvezdnik je bolehal za hujšo obliko astme, zaradi katere se je leta 2011 zgrudil med koncertom  v Pittsburghu. Kaj je bilo zanj usodno, še niso razkrili. 

Rocker je v svoji dolgoletni karieri prodal več kot 100 milijonov albumov po vsem svetu. Leta 2016 je na podelitvi Q Awards prejel nagrado "Hero award", ki jo je posvetil vsem vsakodnevnim junakom in ljudi pozval, naj na ta svet pomagajo vrniti ljubezen.

Meat Loaf je igral v 65 filmih, med drugim v hitih Klub golih pesti, Focus, Rocky Horror Picture Show in Waynov svet. Pesem I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That) se je na sam vrh lestvic povzpela v 28 državah. Zanjo je bil nagrajen z grammyjem. 

Komentarjev 2
  • Ender3 12:21 21.januar 2022.

    R.I.P onkraj mavrice. Legenda !

  • Avatar jate
    jate 09:42 21.januar 2022.

    R.I.P.