Magazin > VIP
32 ogledov

Umrl producent Princa z Bel Aira

Jeffrey Pollack usmagazine
Med jutranjim tekom je umrl ameriški producent Jeffrey Pollack.

54-letni filmar Jeffrey Pollack, ki je bil producent uspešne serije Princ z Bel Aira, ki je med zvezdnike izstrelila Willa Smitha, in režiser komedije Booty Call, v kateri je blestel Jamie Foxx, je umrl.

Mrtvega so ga našli v ponedeljek zjutraj na eni od kalifornijskih plaž, potem ko se je odpravil na jutranji tek. Obdukcija bo šele pokazala, kaj je vzrok za nenadno smrt filmarja, ki je imel 54 let. Njegovo truplo je našla ženska, ki je prav tako tekla na omenjeni plaži. Pollack je bil oblečen v tekaška oblačila, pri sebi pa je imel iPod.

Pollack se je rodil leta 1959 in diplomiral na filmski univerzi v Kaliforniji. V devetdesetih letih je postal producent priljubljene serije Princ z Bel-Aira, leta 1994 pa je napisal in režiral prvenec Above the Rim, v katerem je zaigral raper Tupac Shakur.

S producentom Bennyjem Medino je ustanovil producentsko hišo Medina/Pollack Entertainment, ki pa je leta 2008 prenehalao delovati, potem ko so jo zapustile velike zvezde, kot so Jennifer Lopez, Tyra Banks in Mariah Carey.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.