Magazin > VIP
24675 ogledov

Umrl sin igralca Alaina Delona

Alain Delon EPA
V življenju je imel veliko smole.

Iz Francije prihaja žalostna vest. Umrl je sin nemške pevke Nico (†1988) in francoskega igralca Alaina Delona, Ari Boulogne. Dočakal je le 60 let.

Policija je potrdila, da so v stanovanju našli njegove posmrtne ostanke in eno osebo aretirali, ker je pokojniku odrekla pomoč. Preiskava še poteka. Ari je bil zaradi patoloških sprememb na možganih delno paraliziran.

Delon očetovstva nikoli ni priznal, verjetno zato, ker je bil v tistem času v zvezi z igralko Romy Schneider. Arijeva mama, manekenka in pevka Nico, ki je zaslovela s skupino Velvet Underground, je z njim prva leta preživela v New Yorku, a zanj slabo skrbela, saj je bila odvisna od drog. Dečka je k sebi zato vzela Delonova mama in ga posvojila. Igralcu to nikakor ni bil všeč, zato je prekinil stike z mamo.

Nico je sina več let videvala le ob redkih priložnostih. Spet sta se zbližala šele, ko mu je bilo 19 let. "Bila je dobra mama. Z mano je delila vse, celo droge. Skupaj sva jih uživala od mojega 16. leta dalje pa vse do konca. Delila sva si celo iglo," je nekoč povedal.

Ari, ki je za seboj pustil 17-letno hčer in 24-letnega sina, se je zadnja leta na sodišču boril za to, da bi Delon priznal očetovstvo. Francosko sodišče je tožbo zavrnilo zaradi tehnikalije - Delon je namreč uradno živel v Švici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Le Parisien (@leparisien)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.