Magazin > VIP
2183 ogledov

Umrl zvezdnik serije Glee

Cory Monteith Lea Michele FameFlynet
Iz Hollywooda prihaja žalostna vest. Umrl je mladi igralec Cory Monteith, ki je bil najbolj znan po vlogi v priljubljeni glasbeni seriji Glee.

Cory je umrl včeraj v hotelski sobi v Vancouvru. Po prvih podatkih naj bi šlo za predoziranje, igralec pa je bil star komaj 31 let. V hotel se je prijavil 6. julija in bi se moral odjaviti včeraj opoldne, a ker ga osebje hotela ni videlo, je v njegovo hotelsko sobo poslalo nekoga, ki je preveril, kaj se dogaja. Zvezdnika je našel mrtvega in kot kaže, je bil mrtev že nekaj ur.

Policisti so povedali, da naj bi igralec petkov večer preživel v družbi, a hotelske kamere so ga posnele, kako se je sam vračal v sobo. Policija zato predvideva, da je bil v času, ko je umrl, sam. Zaenkrat še niso podali uradnega razloga za smrt, a na Coryjevi Wikipediji je že zapisano, da se je najverjetneje predoziral. Mrliški oglednik bo jutri začel z obdukcijo, ki bo pokazala, zakaj je umrl.

Že nekaj let imel težave

Monteith se je marca letos prijavil na kliniko za odvajanje, nazadnje pa je bil na zdravljenju, ko je bil star le 19 let. Ni še znano, zakaj je zadnje dneve svojega življenja sploh bival v hotelu.

Njegova družina, svojci in dekle Lea Michele so žalostno novico izvedeli pred kratkim. "Prosimo vas, da spoštujete njeno zasebnost v tem težkem obdobju," je povedal predstavnik igralke.

Coryja se bodo mnogi najbolj spominjali po vlogi v priljubljeni seriji Glee, v kateri je igral od leta 2009, med snemanjem pa se je tudi zaljubil v soigralko Leo.

Zvezdniki se poslavljajo

Na Twitterju so se številna znana imena že začela poslavljati od prezgodaj minulega igralca. Taylor Swift: "Brez besed. In to zaradi najslabšega razloga." Lance Bass: "Obupan zaradi novice o Coryju, bil je tako neverjeten tip. Z mislimi sem pri njegovi družini in prijateljih." Igralka Kaley Cuoco je zapisala: "Brez besed, molim. Moje misli so pri njegovi družini. To je grozno." Chloë Grace Moretz: "Pravkar sem slišala za Coryja. Počivaj v miru. Vsi, ki ste mu bili blizu in vas je ta izguba prizadela, molim za vas."

Igralka Nina Dobrev je dodala: "Šokirana sem in zelo žalostna ob tej novici. Moje srce je pri njegovi družini, spoštujmo zdaj njihov mir." Zooey Deschanel: "To je tragična izguba, bil je zelo talentiran mlad moški." Kat Dennings: "Kar ne morem sprocesirati te novice. Tragična, tragična izguba obetavnega talenta. Cory, počivaj v miru." Kirstie Alley: "Vedno boš ljubljen, vedno." Oglasila se je tudi novopečena mamica Kim Kardashian: "Zelo sem žalostna. Molim za njegovo družino in Leo. Besede ne morejo opisati, kaj čutijo v tem trenutku."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.