Magazin > VIP
29 ogledov

Umrla Brittany Murphy

Brittany Murphy (Foto: Flynet)
1/19
Žurnal24 main
Danes dopoldne je zaradi zastoja srca umrla 32-letna igralka Brittany Murphy.

Reševalce je okoli osme ure zjutraj po tamkajšnjem času iz njenega doma v Los Angelesu poklical njen soprog Simon Monjack. Murphyjevo, ki jo je nezavestno pod prho našla mati, so oživljali vso pot do bolnišnice, a žal zaman. Umrla je zaradi zastoja srca.

Na začetku meseca je moral v bolnišnico tudi njen mož. Potem ko je priletel iz Portorika, se je na letališču v Los Angelesu iz neznanega razloga zgrudil.

Murphyjeva se je rodila v Atlanti, odraščala pa je v New Jerseyju. Njen oče je menda razvpiti gangster Angelo Bertolotti.

Prvo večjo vlogo je dobila pri 14 letih, in sicer v seriji Drexel's Class. Svetovno slavo pa ji je prinesla vloga v filmu Nimaš pojma. Velik uspeh je doživela tudi s filmi Osem milj, Pravkar poročena in Niti besede. 

Brittany pa se ni ukvarjala le z igranjem, temveč tudi z glasbo. Skupaj z DJ-jem Paulom Oakenfoldom je posnela singel Faster Kill Pussycat, ki je postal hit.

Prejšnji mesec naj bi jo med snemanjem filma v Portoriku odpustili. Njen tiskovni predstavnik je takrat izjavil, da igralke niso odpustili, ampak se je z ustvarjalci filma sporazumno razšla.

"Svet je izgubil delček sonca"

Leta 2007 se je poročila s scenaristom in producentom Simonom Monjackom. Pred tem je bila dvakrat zaročena. Leta 2004 je razdrla zaroko z Jeffom Kwatinetzem, direktorjem hollywoodske agencije, ki se je ukvarjala z iskanjem talentov. Leta 2006 pa se je končalo njeno razmerje z Joejem Macalusom. Med drugim je intimno prijateljevala tudi z Ashtonom Kutcherjem, ki se je na njeno smrt že odzval. Na twitterju je zapisal: "Se vidiva na drugi strani. Danes je svet izgubil delček sonca. Njeni družini, možu in materi Sharon izrekam svoje sožalje."

Oglasila se je tudi njena predstavnica za stike z javnostmi Nicole Perna, ki je v izjavi prosila medije, naj cenijo zasebnost družine. "V tem žalostnem času se vam družina zahvaljuje za ljubezen in podporo. Njihova želja je, da spoštujete njihovo zasebnost," je dejala v izjavi.

Kdaj bodo znani rezultati obdukcije, ki se bo začela v ponedeljek, še ni znano. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.