Magazin > VIP
65 ogledov

Umrla hčerka Piercea Brosnana

Pierce Brosnan Charlotte Reuters
Umrla je posvojenka igralca Piercea Brosnana.

Enainštiridesetletna Charlotte se je tri leta bojevala z rakom na jajčnikih. V petek je boj izgubila. "28. junija ob 14. uri je moja draga hčerka Charlotte Emily izgubila boj z rakom. Njen mož Alex, njena hči Isabella (14) in sin Lucas (8) so bili ob njej, prav tako njena brata Christopher in Sean," je Brosnan povedal reviji People.

Zvezdnik je bil od leta 1980 do njene smrti leta 1991 poročen s Charlottino mamo Cassandro Harris. Tudi slednja je umrla zaradi raka na jajčnikih. Dočakala je le 43 let. Igralec je posvojil njena otroka iz prvega zakona, leta 1983 pa sta dobila še sina Seana.

"Charlotte se je pogumno in dostojanstveno bojevala z boleznijo. Naša srca le s težavo prenašajo izgubo naše prelepe deklice. Molimo in upamo, da bo ta strašna bolezen kmalu ozdravljiva," je v izjavi za javnost še zapisal Brosnan, ki je tri leta po izgubi žene Cassandre spoznal novinarko Keely Shaye Smith, s katero ima dva sina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.