Magazin > VIP
12353 ogledov

John Travolta žaluje za ženo Kelly Preston

John Travolta Kelly Preston FameFlynet
Igralka kelly Preston je umrla včeraj. Dočakala je le 57 let.

V nedeljo je umrla žena hollywoodskega igralca Johna Travolte, igralka Kelly Preston. Zanjo je bil usoden rak na prsih, s katerim se je borila dve leti. Zvezdnica je dočakala le 57 let.

"12. julija zjutraj je po dveletnem boju z rakom na prsih umrla Kelly Preston, ljubljena žena in mama,“ je sporočil predstavnik družine. 
Kelly svoje bolezni ni delila z javnostjo. "Že nekaj časa se je zdravila, pri tem so jo podpirali njena družina in prijatelji. Bila je svetla, lepa in ljubeča duša, ki jo je skrbelo za dobrobit drugih,“ je še dodal.

Na Instagramu se je oglasil tudi Travolta, ki je zapisal, da se je njegova žena dve leti pogumno borila in se zahvalil medicinskemu osebju, ki je skrbelo zanjo, tako kot tudi, prijateljem in družinskim članom, ki so bili ob njej. "Njene ljubezni in njenega življenja se bomo večno spominjali. Vzel si bom čas za otroka, ki sta izgubila mamo, zato se opravičujem, če od nas nekaj časa ne boste nič slišali,“ je še dodal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Preston je za seboj pustila moža, 20-letno hčerko Ello in 9-letnega sina Benjamina.

"Ne poznam osebe, ki bi bila tako pogumna, močna, lepa in ljubeča kot ti. Vsi, ki so imeli to srečo in so te poznali ali so lahko bili v tvoji bližini, se bodo strinjali, da imaš poseben žar in svetlobo, ki nikoli ne bosta ugasnila in ki sta osrečevala vse okoli tebe. Hvala, da si bila ne glede na vse zame vedno tukaj. Hvala za tvojo ljubezen. Hvala za pomoč in da je svet zaradi tebe lepši,“ pa se je od mame poslovila Ella. 

Kelly in John, ki sta bila poročena 28 let, sta sicer v preteklosti doživela veliko izgubo. Januarja 2009 sta izgubila 16-letnega sina Jetta.

Kelly je igrala v več zelo znanih filmih, med drugim tudi v Jerryju Maguireju, v Ljubezni do igre in v Gottiju. 

kelly preston | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • gregor51 08:59 13.julij 2020.

    kolk je morala trpet..k je vedla da ma pedra za moža