Magazin > VIP
2641 ogledov

Umrla je 14-letna zvezdnica

Lil Tay Google
Zaslovela je z rapanjem.

Umrla je 14-letna kanadska raperka Claire Hope oz. Lil Tay, kot je bil njen umetniški vzdevek. Clairina družina je na njenem Instagramu zapisala: "S težkim srcem delimo žalostno novico o nenadni in tragični smrti naše ljubljene Claire. Nimamo besed, s katerimi bi opisali neznosno izgubo in nepopisno bolečino. Ta izid je bil povsem nepričakovan in nas je vse šokiral. Smrt njenega brata predstavlja še dodatno žalost in nepredstavljivo globino našega žalovanja. Ker okoliščine smrti Claire in njenega brata še vedno preiskujemo, vas prosimo za zasebnost. Claire bo za vedno ostala v naših srcih, njena odsotnost je pustila nenadomestljivo praznino, ki jo bodo čutili vsi, ki so jo poznali in jo imeli radi."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Tay (@liltay)

Claire je postala znana s prikazovanjem razkošnega življenjskega sloga mlade raperke, v enem izmed videov je celo kupila 200 tisoč dolarjev vreden avto, čeprav ni imela vozniškega dovoljenja. Leta 2020 sta njena starša začela skrbniško bitko na sodišču in ko ji je oče leta 2018 ukazal, da naj neha objavljati na Instagramu, je takrat objavila svojo zadnjo objavo, kjer se je poklonila ameriškemu raperju Jahsehu Dwaynu Ricardu Onfroyu, znanemu kot XXXTentation, ki je umrl januarja 2018.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 14:33 11.avgust 2023.

    Dajte odstranite stare članke, itak so debilni....

  • janez0933 23:06 10.avgust 2023.

    She's alive and kicking... https://www.tmz.com/2023/08/10/lil-tay-social-media-star-still-alive-instagram-hacked-fake-death-hoax/