Magazin > VIP
29 ogledov

Umrla, ker je skušala zaščititi sestro

miss honduras EPA
Umorjena Miss Hondurasa Maria Jose Alvarado je umrla, medtem ko je s svojim telesom poskušala zaščititi svojo starejšo sestro.

Devetnajstletna Maria Jose Alvarado se je nesebično vrgla na svojo sestro, ki je ranjena obležala na tleh, je za MailOnline povedal vir iz policije. "Sofia je fantu povedala, da želita s sestro oditi z zabave domov, zaradi česar je prišlo do spora. Fant je izvlekel pištolo in jo ustrelil. Namesto da bi stekla proč, je Maria Jose s svojim telesom poskusila zaščititi sestro. Začela je vpiti na fanta, ki je nato ustrelil še njo," je dejal vir. 

Poleg Plutarca Antonia Ruiza, Sofijinega fanta, so pomoči pri prikrivanju zločina obtoženi še trije ljudje. Ruizev prijatelj Aris Maldonado, lastnik letovišča Aguagua Ventura Diaz Ponce in njegova žena Elisabet Alvarado Bajera, ki so pomagali prenesti trupla z območja letovišča na kraj ob reki, kjer so trupli našli zakopani. Četverici grozi od 30 do 40 let zapora. 

Kljub temu, da je Ruiz priznal umor sester, pa se sorodniki pokojnih bojijo, da ga kazen ne bo doletela. Menijo namreč, da ga bodo sorodniki s podkupninami poskušali rešiti pred zaporno kaznijo, kar v državi z močno razširjeno korupcijo ne bi bilo presenetljivo.

Maria Jose bi morala minulo sredo odpotovati na tekmovanje za Miss sveta v London. Mati nesrečnih deklet je povedala, da se je najmlajša hči zelo veselila udeležbe na tekmovanju, saj je bila prepričana, da bo tako lahko srečala brata, ki živi v Nemčiji in s katerim se ni še nikoli videla. Tekmovalke se bodo danes poklonile njenemu spominu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.