Magazin > VIP
3776 ogledov

Umrla pevka dua Roxette

Roxette Žurnal24 main
Marie Fredriksson je dočakala le 61 let.

Pevka dua Roxette, Marie Fredriksson, je umrla. Švedinja je dočakala le 61 let. "Z veliko žalostjo sporočamo, da je za vedno odšla ena od naših največjih in najbolj priljubljenih izvajalk. Marie Fredriksson je umrla 9. decembra zaradi bolezni,“ je družina zapisala v sporočilu za javnost.

Za Marie Fredriksson najbolj žalujejo njen mož Mikael Bolyos in njuna dva otroka, hčerka Inez Josefin in sin Oscar.

Pevka se je leta 2002 borila z malignim tumorjem na možganih. Bolezen je premagala, a se od radiacije nikoli ni povsem opomogla. Focus medtem poroča, da je bil zanjo usoden rak na prsih.

Leta 2016 sta Marie in kitarist Per Gessle ob 30. obletnici Roxette načrtovala svetovno turnejo, ki pa sta jo morala zaradi pevkinega slabega zdravja odpovedati."Za nama je neverjetnih 30 let. Ko pogledam nazaj na naše svetovne turneje, občutim le veselje in srečo. Spomini bodo vedno velik del mojega življenja. Hvaležna in ponosna sem, ko sem se leta 2009 po hudi bolezni vrnila in z Roxette še nekajkrat potovala po svetu. Na žalost pa so časi turnej zame minili. To priložnost bi izkoristila in se zahvalila našim čudovitim oboževalcem,“ je pred tremi leti sporočila Marie.

Komentarjev 1
  • Avatar praufo
    praufo 18:22 10.december 2019.

    želim ji veliko sreče v naslednji inkarnaciji ... sicer pa mega oseba res, baba, karakter ne poznam ampak izdelki vrhunski ... ja pač tko je, vsak pride na vrsto ... tud keš ne pomaga, žal