Magazin > VIP
25 ogledov

Umrla sestra, ki je izdala informacije o Kate

Jacintha Saldanha, preiskava, smrt Reuters
Medicinsko sestro, ki je avstralskima voditeljema izdala podrobnosti zdravstvenega stanja Kate Middleton, so našli mrtvo. Voditelja so suspendirali.

Medicinska sestra Jacintha Saldanha je pred dnevi, ko je bila Kate Middleton zaradi zapletov med nosečnostjo v bolnišnici, nasedla šali avstralskima voditeljema Mel Greig in Michaelu Christianu, ki sta poklicala v bolnišnico in se izdajala za kraljico Elizabeto in princa Charlesa. Izdala jima je namreč podrobnosti o zdravstvenem stanju noseče Kate.

"Z veliko žalostjo potrjujemo tragično smrt ene od naših sester,“ so iz bolnišnice King Edward VII., kjer je Saldanhova delala štiri leta, izdali uradno obvestilo.

V bolnišnici sestre po neslani šali, ki je močno razburila kraljevi dvor, niso ne suspendirali niti disciplinirali, so pa potrdili, da je bila žrtev potegavščine in so jo podprli. Sestra je bila med osebjem in pacienti zelo cenjena.

Kakšen je vzrok smrti, ni znano. Policija je namreč v jutranjih urah prejela klic, da je na naslovu Weymouth Street nezavestna ženska. Rešilci so prihiteli na dom, vendar so medicinsko sestro razglasili za mrtvo na kraju dogodka. Policisti primer že preverjajo, sporočajo pa, da zaenkrat ne kaže, da bi umrla v sumljivih okoliščinah. Po poročanju nekaterih medijev naj bi storila samomor.

Voditelja so suspendirali

Radijska voditelja Mel Greig in Michael Christian so na radijski postaji 2Day FM danes suspendirali. Podjetje Southern Cross Austereo, ki ima v lasti radijsko postajo, je izdalo uradno obvestilo: "SCA in 2Day FM so globoko užaloščeni zaradi tragične novice o smrti medicinske sestre Jacinthe Saldanhe iz bolnišnice King Edward VII. SCA in voditelja so se odločili, da se do nadaljnjega voditelja ne bosta vrnila v oddajo iz spoštovanja do situacije, ki ji lahko rečemo tragedija.“

Komentarjev 5
  • mrki 00:25 08.december 2012.

    aj jaj jaaj, zaradi KRETENSKIH radijskih voditeljev , ki mislijo da si lahko privoščijo vsakršne potegavščine , pač s tem postavijo določeno osebo v ZELO neprijeten položaj , posebej pa še zdravstvene uslužbence , ki morajo ščititi informacije o zdravstvenem ...prikaži več stanju osebe ki jim je zaupana v zdravljenje !! Kaj če bi imel ti kako "škakljivo" bolezen pa bi taka sestra povedala vsem tvojim znancem naokoli , kao bi se ti počutil ??Tko da morala vam je šibka točka !

  • Bozan Zabjek 21:31 07.december 2012.

    Zaradi nagnusne sprijene angleške kraljeve družine je morala umreti nedolžna medicinska sestra. Nam je lahko šele sedaj jasno, kakšno srečo je imel fotograf, ki je kraljevski par ujel sredi javne pornografije.

  • erikkk 21:11 07.december 2012.

    Sigurno je kaj takega za kar svet nikaor ne sme izvedet ... Okoli te družine res neki ne more štimat, da se vsaka stvar tako skriva ... da celo nekdo umre...reptili in podobne zadeve... kmalu bom začel še to začel vrjet ...