Magazin > VIP
4 ogledov

Umrla YouTube zvezdnica Talia

Talia Castellano Youtube
13-letna Talia Castellano je včeraj izgubila boj z rakom.

Talia se je šest let borila z nevroblastomom, zelo pogostim tumorjem pri otrocih. Pri njej so pozneje odkrili tudi levkemijo, zato je zadnjih šest mesecev svojega življenja preživela v bolnišnici. "S težkim srcem z vami delimo vest, da si je Talia ob 11:22 prislužila peruti. Prosimo, povzdignite njeno prelepo dušo, prelepo svetlobo do nebes in molite za njeno družino,“ so zapisali na njenem profilu na Facebooku.

Nikoli ni izgubila optimizma

Najstnica s Floride je bila v ZDA prava zvezda. Vedno optimistična Talia je na YouTubu odprla svoj kanal, na katerem je objavljala nasvete za ličenje in ljudi na svojevrsten način spodbujala, naj nikoli ne obupajo. Njene posnetke si je ogledalo več kot 40 milijonov ljudi. Mladenka pa ni bila le talentirana vizažistka, ampak je imela tudi lastno linijo oblačil. Kozmetična hiša CoverGirl je z njo posnela celo častni oglas.

Ko jo je televizijska voditeljica Ellen DeGeneres gostila v svoji oddaji, jo je vprašala, kako je kljub bolezni lahko tako optimistična. "Ko me ljudje to vprašajo, jim odgovorim: 'Kaj pa naj storim? Naj bom depresivna?',“ ji je odgovorila Talia.

Komentarjev 1
  • Šemefuky 20:34 17.julij 2013.

    Škoda je takih angelov, ki še niso niti probali okusti kaj lepega v življenju.Naj ji angeli večno pojo.