Magazin > VIP
7706 ogledov

Šok: Umrla zvezda humoristične nadaljevanke Polna hiša

polna hiša Profimedia
Njegove posmrtne ostanke so našli v hotelski sobi.

Umrl je igralec Bob Saget, znan predvsem po humoristični seriji Polna hiša, v kateri je igral vdovca Dannyja Tannerja. Dočakal je 65 let.

"Skrušeni smo, ker moramo potrditi, da nas je danes zapustil naš ljubljeni Bob. Pomenil nam je vse in želimo, da veste, kako zelo je ljubil svoje oboževalce, nastopanje v živo in s smehom združevati ljudi različnih družbenih slojev. Čeprav prosimo za spoštovanje zasebnosti, vas vabimo, da se skupaj spomnimo na ljubezen in smeh, ki ga je Bob prinesel svetu," je igralčeva družina sporočila v sporočilu za javnost.

Sagetove posmrtne ostanke je policija našla v hotelu v Orlandu. "Preiskovalci niso odkrili znakov nasilja ali drog," je sporočila policija. Vzrok smrti bo razkrila obdukcija.

65-letnik, ki je za seboj pustil ženo in tri otroke, je imel na Floridi turnejo.

Na njegovo smrt se je odzval soigralec iz serije Polna hiša, John Stamos. "Strt sem. Skrušen. Sem v šoku. Nikoli več ne bom imel prijatelja, kot je bil on. Rad te imam, Bobby."

Smrt je močno prizadela tudi Mary-Kate in Ashley Olsen, ki sta v nadaljevanki igrali najmlajšo članico družine Michelle. "Bob je bil zelo prijazen, sočuten in radodaren moški. Zelo sva žalostni, da ga ni več med nami, a veva, da bo ostal z nami in nas še naprej vodil. Misliva na njegove hčerke, ženo in družino in jim pošiljava sožalje."  "Ne vem, kaj naj rečem. Nimam besed. Bob je bil eden najboljših ljudi, ki sem jih spoznala v svojem življenju. Zelo sem ga imela rada," pa je zapisala Candance Cameron Bure, ki je igrala D.J. Tanner.

 

 

 

Komentarjev 2
  • Avatar lopov
    lopov 11:10 10.januar 2022.

    NIHČE NE ŽIVI VEČNO .. VSE JE OMEJENO NA ČAS ...ZATO PA GA KAR DOBRO IZKORISTITE KOT DA JE ZADNJI ...

  • suineg7878 08:52 10.januar 2022.

    Saj ne, da trdim, da je to vzrok, ampak 3x pa se je le cepil. Naj počiva v miru!