Magazin > VIP
41 ogledov

Umrla zvezda Razočaranih gospodinj

Kathryn Joosten EPA
Emmyjeva nagrajenka Kathryn Joosten, najbolj znana po svoji vlogi Karen McCluskey v priljubljeni seriji Razočarane gospodinje, je v petek umrla v starosti 72 let.

Igralka Kathryn Joosten je v petek zvečer izgubila dolgotrajno bitko z rakom na pljučih. "Kathryn je preminila po hrabrem boju z rakom,“ je povedala njena tiskovna predstavnica Nadine Jolson ter dodala: "Njena družina je bila ob njej. Gre za veliko izgubo in borila se je z vsemi močmi."

Nekdanji strastni kadilki so prvič postavili diagnozo že leta 2001, bolezen pa se je ponovno pojavila osem let pozneje. Leta 2010 naj bi ga sicer premagala, vendar je v starosti 72 let navsezadnje vseeno izgubila boj z njim.

Njen priljubljeni lik gospe McKluskey v seriji Razočarane gospodinje, s katerim se je proslavila, je ironično umrl pred le nekaj tedni ob zaključku serije. Za to vlogo je bila igralka, ki se je podala v igralske vode šele pri 42 letih, leta 2005 in 2008 nagrajena tudi z emmyjem. Med drugim je igrala tudi v seriji Zahodno krilo ob boku Martina Sheena, pojavila pa se je tudi v serijah, kot so Moje ime je Earl ter Dharma in Greg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.