Magazin > VIP
37 ogledov

"Uničil me bo, če ga zapustim"

John Travolta Kelly Preston FameFlynet
Kelly Preston se boji, da ji bo John Travolta vzela otroka.

Igralka Kelly Preston naj bi bila na koncu z živci. Govorice o homoseksualnosti njenega moža, igralca Johna Travolte, še vedno niso izginile, kar je začelo najedati njeno zdravje. Igralka trpi za nespečnostjo, izgubila pa je tudi veliko kilogramov, saj v zadnjem času zaradi potrtosti pozablja na hrano.

Pred nedavnim naj bi se lepotica celo zgrudila, za kar so po poročanju medijev krivi tudi vse slabši odnosi v družini. "Situacija je vedno slabša. Kelly pritisku ni več kos. John jo je zvlekel na Havaje, nekaj dni zatem pa je počilo. Prijateljici je izdala, da je ločitev neizbežna,“ trdi vir. Omenjena prijateljica pa Kelly ni bila v veliko tolažbo. "Rekla ji je, da bi ji lahko John, če ga bo ujezila, vzel oba otroka. To je Kelly na smrt prestrašilo. 'Tega ne morem več prenašati. Uničil me bo, če ga zapustim. Mojega življenja je konec,' se je razjokala.“

Kelly v zadnjih mesecih res ni bilo prizaneseno. Spolni škandali okoli njenega moža so se vrstili kot po tekočem traku, kar ni vplivalo le na njenega moža, ampak na vso družino.

Komentarjev 4
  • kapibara 14:46 05.junij 2013.

    V podnapisu: ....vzela otroka... (dvojina) ??Pa kaj hudiča ali Ni opazila da ji je med lizanjem kabla, malo na grenko vleklo..??

  • ecco 13:30 05.junij 2013.

    Pa saj ni kaznivo bii gej!

  • punca05 13:10 05.junij 2013.

    ne more jo uničiti, če mu dokažejo, da je homič