Magazin > VIP
29 ogledov

"Upam, da imaš ebolo"

Iggy Azalea Profimedias
Pevka Iggy Azalea je izgubila živce po srečanju z nadležnim fotografom.

Fotograf je pevki Iggy Azalea sledil v trgovino, kjer je nakupovala hrano. Kljub prošnjam, naj se odstrani, se ta ni dal motiti. Ob odhodu iz trgovine, ga je pevkin prijatelj pljunil, pevka pa se ga je lotila z besedami. "Upam, da imaš ebolo. Upam, da umreš," mu je zabrusila. 

Kasneje je svoje besede pojasnila na Instagramu. "Stvari so take kot so, dokler to dovolite. Na kaj sem pripravljena pristati v odnosu s paparaci je samo moja stvar. Ne vem, zakaj je to tako težko dojeti. Obsojajte me zaradi izpada, a videli ste le 30 sekundne posledice, ki so bile, v primerjavi s tistim, kar nama je rekel v trgovini, na nivoju. V trgovini sva ga našla na tleh, potem ko sva ga na več mestih tekom dneva večkrat vljudno prosila naj odide," je izlila svoje občutke. "Ne sovražim paparacev, samo tiste najbolj agresivne ... Z njim sem ravnala tako, kot je on z mano cel dan," je zaključila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.