Magazin > VIP
62 ogledov

Đura začarala z navijalkami na glavi

Čarovnice iz Eastwicka Arhiv MGL
Pred današnjo premiero Čarovnic iz Eastwicka smo Tanjo Ribič povprašali, koliko čarovnice se v njej skriva zasebno.

"V zasebnem življenju niti ne igram niti nisem čarovnica. Po poklicu sem igralka in ravno zato, ker znam lagati in to uporabljam na odru, se mi zdi iskrenost tako redka vrlina, da jo v zasebnem življenju poskušam obdržati," o "čaranju" v zasebnem življenju pravi igralka Tanja Ribič. Čeprav sama ljudi ne ovija okoli prsta, pa priznava, da zna tovrstne namere hitro prepoznati: "Igralci moramo biti zelo dobri psihologi."

Zelo netipična ženska

Tanja bo zvečer v muzikalu Čarovnice iz Eastwicka zaigrala ob boku samih nadarjenih in lepih igralk, kot so Iva Krajnc, Pia Zemljič, Viktorija Bencik in druge, a pravi, da na mlajše kolegice ni prav nič po žensko ljubosumna. "Vsi delamo za skupen cilj in še posebno hvaležna sem, kadar pride kakšna dobra igralka, saj je z dobrimi igralci vedno užitek igrati. Vesela sem, da se nam je pridružila Pia (Zemljič, op. a.). Sicer pa sem zelo netipična ženska. Vse te nadaljevanke, na primer Razočarane gospodinje in Seks v mestu, izhajajo iz nekega nezadovoljstva, jaz pa sem, hvala bogu, srečna v družinskem življenju. Zelo rada pa dobim vlogo zagrenjenih, nagajivih žensk. To je vedno dobrodošel material za komedijo," pravi Tanja, ki je leta 1993 "uročila" režiserja in igralca Branka Đuriča - Đura: "Začaran je bil ravno v tej hiši leta 1993 in naredila nisem ničesar posebnega. Z navijalkami na glavi in v halji, ne vem, ali je bil to kakšen urok (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.