Magazin > VIP
52 ogledov

Uradno: Princ Albert v Portorožu tri dni

Princ albert v Alayi
1/5
Alaya
Monaški princ Albert je ta konec tedna obiskal Slovenijo. “Bil je na zasebnem obisku v Portorožu; v Sloveniji je bil ob koncu tedna, tri dni,” so nam povedali na policiji. Kamera ga je posnela v enem od portoroških lokalov.

Monaški princ Albert II. je bil varovan je bil skladno z oceno ogroženosti in predpisi, so dodali na policiji, kjer so nam edini uradno potrdili njegov obisk. Princ je prišel in odšel prek brniškega letališča.

V hotelu Kempinski Palace Portorož so nam sicer povedali, da pri njih princ ni bival.

Zabaval se je v Alayi

Princ, ki bo prihodnji teden skočil v zakonski jarem, je obiskal portoroški lokal Alaya, kamor je prispel v družbi svojih prijateljev. Njegove zaročenke Charlene Wittstock z njim ni bilo, nam je zaupal vodja lokala.

"Vse skupaj je bilo zelo skrivnostno. Prišel je s svojo družbo, brez zaročenke. Prispeli so okoli pol enajstih zvečer in se zabavali do pol štirih zjutraj. Najprej so se zadržali spodaj v lokalu, nato pa so se umaknili na VIP-teraso, kjer so bili čisto sami," nam je uspelo izvedeti.

Princ brez zvezdniških zahtev

Triinpetdesetletni princ je po besedah našega vira zelo prijazen, kar se tiče zasebnosti, pa ni imel nobenih posebnih zahtev. "Edino, kar so nas lepo prosili, je bilo, naj vnaprej ne obvestimo nobenega uradnega fotografa ali medija. To so nas prosili na zelo lep in kulturen način, kar smo seveda upoštevali."

Ob obisku so bili njegovi varnostniki ves čas pozorni na vse morebitne fotografe oziroma ljudi, ki bi lahko na hitro posneli kakšno fotografijo. "Nekaj jih je sicer poskušalo fotografirati, ampak kolikor vem, ni nikomur uspela nobena fotografija. Vse so lepo prosili, ali so lahko uvidevni in ne slikajo," nam je še izdal vodja lokala.

Komentarjev 1