Magazin > VIP
571 ogledov

Uradno razglasili najlepšo

Playboyevo dekle leta Sanela Vukalič Katja Matko
1/22
Žurnal24 main
Playboy je razglasil že sedmo lepotico, ki si je prislužila naziv Playboyevega dekleta leta. Štajerka Katja Matko je bila za naj dekle razglašena že aprila, sinoči pa je naziv tudi uradno prejela.

Sinoči so se v Exenu zbrale vse zapeljivke, ki jih premore slovenski Playboy. Družina Playboyevih zajčic se je za ta večer povečala za tri, slovenskim Playboyevim dekletom pa sta se pridružili še nemški predstavnici, Michaela Grauke in njena sestrična Nicole Belke.

 

Vsi pa so se zbrali z enim namenom – da tudi uradno okronajo novo Playboyevo dekle leta, Katjo Matko. 22-letna Štajerka je laskavi naziv namreč prejela že pred slabima dvema mesecema, na začetku maja pa je kot novopečeno dekle vnovič pozirala Playboyevi fotografinji.

 

"Danes sem sicer malo živčna, ampak drugače se počutim odlično," je pred uradnim prejetjem zajčka na palici povedala Katja. Laskavi naziv je nasledila po predhodnici in someščanki Saneli Vukalić, ki je leto mandata preživela precej drugače kot pretekla Playboyeva dekleta.

 

Več o Playboyevi zabavi si oglejte v zavihku video.

Playboyevo dekle bo zibalo

"Moje leto je minilo precej mirno, saj sem se zaročila, poleg tega pa sem tudi noseča," nam je izdala Sanela in razkrila, da ima ime za otroka že izbrano. "Če bo punčka, bo Julija, za fantka pe še ne vem.“

 

Katjino leto mandata najbrž ne bo tako mirno kot Sanelino, saj si novopečeno dekle od naziva obeta veliko. "Naziv se mi že obrestuje, saj veliko več delam v manekenskih vodah."

 

Poleg Katje so se za naziv naj dekleta borile še Nataša Zajc, Brina Bizjak, Maša Sitar in Barbara Darinka Zatler. Pred novim letom so iz tekmovanja izločili Nežo Emmo Janežič, ker je kršila določbe pogodbe.

 

Sveže fotografije Playboyevega dekleta 2010 si boste lahko ogledali v julijski izdaji Playboya, ki izide jutri, 11. junija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.