Magazin > VIP
70 ogledov

Uredništvo Lady: "Pisanje naslednjih vrstic ni preprosto"

uredništvo lady Facebook
Nakup blagovnih znamk. Uredništvo Lady razglasilo nove ime.

"Drage bralke, dragi bralci! Za uredništvo, ki je živelo za in z revijo Lady, pisanje naslednjih vrstic ni preprosto. Po neki nam nerazumljivi logiki bančnih veljakov namreč revija Lady s prvim septembrom prehaja v roke novega lastnika – vendar brez ekipe, ki je to revijo vrsto let ustvarjala z ogromno ljubezni, odgovornosti in poštenja. Verjemite, da je za nami kar nekaj neprespanih noči, v katerih smo si vsi ustvarjalci vsak po svoje skušali razložiti, zakaj se z našo Lady dogaja to, kar se in o čemer lahko zadnje tedne prebirate tudi v dnevnih časopisih. In da odločitev, da se poslovimo od omenjene revije, ni bila lahka. A čeprav so nam vzeli revijo, nam niso vzeli upanja, znanja, moči in ciljev, da se podamo v nove zgodbe z novim imenom in novo revijo, Zvezde. Tudi v Zvezdah bomo pisali in razkrivali sladke skrivnosti domačih in tujih zvezdnikov, kukali na kraljeve dvore in se družili z vami, dragi bralci. Mi smo za Zvezde, kaj pa vi?," so zapisali na Facebooku.

Kot je znano, je Bojan Požar novi lastnik blagovnih znamk nekdanjega podjetja Delo revije. Njegovo podjetje Lanaka Media je od NKBM namreč kupilo 44 blagovnih znamk, med drugim tudi Lady, Jano, Stop in Obraze.

Direktor družbe Media24 prej Krater media, ki je revije izdajo doslej, Gregor Repič pa je takoj po objavi vesti razložil, da je Požar kupil le blagovne znamke - arhiv, tipografija in baza naročnikov pa pripadajo družbi Krater, saj so to kupili iz stečaja.

Komentarjev 3
  • mph 13:29 18.junij 2015.

    Če je tako, so dobili več kot sebe vrednega šefa v primerjavi s katerim so bili pravi amaterji.

  • puksicd 16:53 17.junij 2015.

    "... vendar brez ekipe, ki je to revijo vrsto let ustvarjala z ogromno ljubezni, odgovornosti in poštenja." Poštenja? Ahahahaha, brez kakršne koli slabe vesti ste zlorabili vsako informacijo in namočili vsakogar, tudi če ni bil "kriv". Uredništvo Lady je bilo ...prikaži več zmeraj leglo najbolj pokvarjenih pisunov! Super, da ste crknili!

  • Ronald Reagan 14:38 17.junij 2015.

    Dragi pisuni...prav nič se mi ne smilite !No, ja...morda malo pa le...zaradi vaše naivnosti in kratke pameti.