Magazin > VIP
64 ogledov

Urša Drofenik: Mislila sem, da me bo konec

	Urša Drofenik mediaspeed
Znana slovenska modna oblikovalka Urša Drofenik je prejšnji teden zaradi preutrujenosti pristala na urgenci.

Znana celjska modna oblikovalka Urša Drofenik je morala prejšnji teden zaradi zdravstvenih težav poiskati nujno pomoč na urgenci. "Videti je bilo, kot da gre za infarkt. V prstih sem čutila mravljince, ki so se mi nato razširili po vsem telesu. Naenkrat sem dobila krč v rokah in mi jih je potegnilo skupaj, tako da so se mi dejansko prekrižali prsti in jih nisem mogla dati narazen. Začelo se mi je vrteti, megliti. Bilo je grozno!" nam je zaupala Urša, ki se je ob tem ustrašila za svoje življenje: "Ko nimaš več nadzora nad telesom, ko si dejansko ohromljen, se res ustrašiš. Misliš si, zdaj je pa to to, konec. Na srečo je bilo dejansko manj grozno, kot je bilo videti."

Za njene zdravstvene težave je bila sicer kriva preutrujenost. "Vsega je bilo preveč – delo, družinske obveznosti, zaključevali smo kolekcijo pomlad in poletje 2013 za Milano. To se vse kopiči in nato izbruhne, ko človek pač pregori," nam je še povedala Drofenikova, ki je še isti dan zapustila bolnišnico in je že nazaj na delu. Vendar je odločena, da se bo zdaj bolj posvečala sebi: "Morala se bom malo več ukvarjati s športom, hoditi v naravo, se ne več toliko obremenjevati in nekoliko izpreči."

Komentarjev 1
  • ljimonad 17:19 21.september 2012.

    Urša, ali pravilno Urška je iz Šmarja pri Jelšah, salon kjer izdeluje obleke pa ima v Rogaški Slatini, torej nima ničesar skupnega z Celjem, kekeci žurnalovi.