Magazin > VIP
97 ogledov

Urša Drofenik očarala multimilijonarko

Kamaliya in Urša Drofenik Osebni arhiv
Uveljavljena slovenska modna oblikovalka Urša Drofenik s svojimi kreacijami očarala tudi znano pevko iz Ukrajine.

Drofenikova je z ukrajinsko pevko in multimiljonarko Kamaliyo oziroma družino Zahoor začela sodelovati pred letom in pol, ko je prvič kontaktirala pevkinega moža Mohammada Zahoorja, premožnega britanskega poslovneža pakistanskega porekla. Poslala mu je večerno obleko za ženo, ki je praznovala rojstni dan, in enaki oblekici tudi za hčerki, dvojčici Mirabello in Arabello.

Kamaliya naj bi bila nad našo modno oblikovalko tako navdušena, da pri njej sedaj redno naroča večerne obleke za posebne priložnosti, predvsem za dobrodelne prireditve, ki jih organizirata skupaj z možem. "Pri oblikovanju oblačil za Kamaliyo sem imela povsem proste roke, tako da sem se lahko prepustila lastnemu občutku, tako pri izbiri kroja kot tudi pri barvi in izbiri blaga za njo," je izjavila Drofenikova in še povedala, da gre za grajenje poslovnega odnosa, ki temelji na medsebojnem zaupanju in spoštovanju. Do sedaj ji je namreč za različne priložnosti naredila že sedem večernih oblek.

Zadnji dve kreaciji je Urša pripravila za Drugi Miklavžev dobrodelni večer, ki sta ga zakonca Zahoor pripravila v hotelu Khreschatyk v Kijevu, kjer so zbrana sredstva namenili za pomoč ukrajinskim otrokom, ki so v vojnih spopadih izgubili starše. Dobrodelni dogodek, na katerem je Kamaliya prepevala pesmi iz filmov o Jamesu Bondu, je bil za Uršo nekaj posebnega, saj je bila na dogodek povabljena. Povedala je, da so jo "nosili po rokah", vse stroške, ki jih je imela z bivanjem in potovanjem, pa sta ji zakonca vrnila takoj, ko je potrdila prihod.

"Izjemno sem počaščena, da sta Zahoorjeva izbrala ravno mene, glede na to, da bi si lahko privoščila, da ju na domu obišče sam Karl Lagerfeld," je v smehu povedala Urša, ki se nadeja nadaljnjega sodelovanja z ukrajinskima milijonarjema.

Zakonca Zahoor sta sicer znana tudi po tem, da sta leta 2013 nastopila v britanskem resničnostnem šovu Rusi prihajajo (Meet the Russians), kjer so gledalci Fox TV lahko spremljali glamurozno in razkošno življenje premožnih Rusov, ki živijo v Londonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.